Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pisztolyok

2010.02.27

Side arm(Pisztolyok)

Kép

# Kaliber: 9x19mm Parabellum
# Tárkapacitás: 15
# Tüzelési mód: félautomata
# Tűzgyorsaság: -
# Sebzés: 40-20

 

 

Fél-automata, nagy tárú. Rövid távon hatásos.A gyilkos fegyver napjaink egyik legdivatosabb, legismertebb maroklõfegyvere, hiszen M92F (FS) változatát az USA fegyveres erõi is rendszeresítették M9 pisztoly néven, ráadásul ezzel szokott Bruce Willis kétszázat lõni egy tárból a Die Hard filmekben. Az viszont nem igaz, hogy tárbiztosítása volna, tehát kivett tárral is képes lövések leadására.

Kép # Kaliber: .45 ACP
# Tárkapacitás: 12
# Tüzelési mód: félautomata
# Tűzgyorsaság: -
# Sebzés: 40-20

 

 

Fél-automata, közepes tárú és erejû. Rövid távon hatásos.Heckler & Koch által poliamidból készített USP (Universal Selbstlade Pistole, univerzális öntöltõ pisztoly) magas üvegszáltartalma véd a kémiai károsodás, és rozsdásodás ellen, valamint ellenállóvá teszi a hõmérsékletingadozással szemben. A pisztolycsõ acélból készült. A fegyver tesztelése során kiderült, igen megbízható és masszív -42°C-tól akár +67°C-ig is.

Kép # Kaliber: .45 ACP
# Tárkapacitás: 8
# Tüzelési mód: félautomata
# Tűzgyorsaság: -
# Sebzés: 40-20

 

 

Fél-automata, közepes tárú és erejû. Rövid távon hatásos.Az 1900-as évek legelején az amerikai hadsereg úgy döntött, hogy a renszeresített .38-as kaliberű pisztolyok teljesítménye nem elegendő és ezért egy hatásosabb lőszerre ill. pisztolyra van szüksége. Ezért 1906-ban pályázatot írtak ki, egy új, .45-ös kaliberű hadipisztolyra. A pályázatot végül a John M. Browning áltál tervezett fegyver nyerte meg, amit végül kisebb módosítások után 1911-ben állítottak hadrendbe, innen jön az M1911 típusjelzés. A fegyver tulajdonságairól mi sem árulkodik jobban, minthogy több mint 70 éven át volt az amerikai fegyveres csapatoknál rendszeresített hadipisztoly. Az M1911 egyszeres feszítésű, félautomata pisztoly.(16. szinttől elérhető.)

Kép # Kaliber: .50 AE
# Tárkapacitás: 7
# Tüzelési mód: félautomata
# Tűzgyorsaság: -
# Sebzés: 50-30

 

 

Fél-automata pisztoly. Kis tár-kapacitás, nagy erejû. Rövid távról hatásos.Az elsõ mûködõ prototípusát a fegyvernek 1981-ben az IMI (Israel Military Industries) fejlesztette ki Sivatagi Sas néven. A fegyver a pisztolyokhoz hihetetlenül nagy .50 Magnum lõszert tüzeli, így méltón nyerte el a "Faltörõ" becenevet. A fegyvert csak két kézzel lehet üzemeltetni, mert ha egy kézzel lövünk vele nagy az esélye, hogy nem ússzuk meg enyhe fájdalomma.A híres fegyver, amely meghódította Hollywoodot. Az akciófilmekkel ellentétben valójában inkább vadász és sportolási célból használják. A .50-es kaliber miatt a visszarúgása hatalmas, és egy nem megfelelően képzett lövész kezében könnyen adogatási gondok léphetnek fel, ami éles helyzetben végzetes lehet.(43. szinttől elérhető.)

Kép # Kaliber: .50 AE
# Tárkapacitás: 7
# Tüzelési mód: félautomata
# Tűzgyorsaság: -
# Sebzés: 50-30

 

 

Fél-automata pisztoly. Kis tár-kapacitás, nagy erejû. Rövid távról hatásos.Teljesen megegyezik az normál Desert Eagle-el, pusztán kívülről kapott egy arany fényezést.(55. szinttől elérhető.)