Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Géppisztolyok

2010.03.03

Sub Machine Guns(Géppisztolyok)

Kép # Kaliber: 9x19mm Parabellum
# Tárkapacitás: 30
# Tüzelési mód: automata
# Tűzgyorsaság: 800 lövés/perc
# Sebzés: 40-30

 

 

Teljesen automata, könnyen használható. Rövid-közepes távon hatásos.Amikor a HK fegyvergyár mérnökei a hatvanas évek elején megalkották az MP5 géppisztolyt, még nem is sejtették, hogy világhódító útra fog indulni. A fegyvert eredetileg az NSZK határõrsége és rendõrsége számára készítették, ahol is 1966-ban rendszerbe állt. Hamar felismerték mások is a fegyver kiválóságát, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy Németország mellett számos más ország hadserege, de fõleg rendõrsége rendszeresítette.

Kép # Kaliber: 7.65x17mm (.32ACP)
# Tárkapacitás: 20
# Tüzelési mód: automata
# Tűzgyorsaság: 850 lövés/perc
# Sebzés: 50-20

 

 

Teljesen automata, gyors tüzelésû fegyver. Rövid távon hatásos.1963 óta kezdték el gyártani ezt a kisméretû gépfegyvert Csehországban, melyet késõbb aztán Afrikába és Lengyelországba is exportáltak. Baloldalt a markolat felett lehet ki/bebiztosítania fegyvert, valamint válthatunk egy illetve folyamatos tüzelésre.(4. szinttől elérhető.)

Kép # Kaliber: 9x19mm Parabellum
# Tárkapacitás: 32
# Tüzelési mód: automata
# Tűzgyorsaság: 950 lövés/perc
# Sebzés: 30-20

 

 

Teljesen automata, gyors tüzelésû fegyver. Rövid-közepes távon hatásos.A világ kétségkívül legismertebb géppisztolya a jól ismert UZI. A második világháború után, 1948-ban tervezte az izraeli Uzier Galil õrnagy. Róla kapta a nevét is a fegyver. Három változata van, melyek fõként méretükben térnek el egymástól. Ezek az UZI Standard, UZI Mini (a magyar rendõrség különleges alakulatánál ezt használják) és az UZI Micro, amely a világ egyik leggyorsabb sorozatlövõ fegyvere: tûzgyorsasága közel 1250 lövés/perc(!). Mindhárom változat a NATO standard 9 mm-es Parabellum lõszerrel mûködik, de az amerikai piacra a Mini változatot elkészítették .45-ös ûrméretben is, mivel ott ez a kaliber a legnépszerûbb. Az UZI-nak létezik egy félautomata (csak egyeslövésre képes) változata is, ez az UZI Pistol. Az UZI-k jellemzõje a markolatba helyezhetõ egyenes tár, és a markáns megjelenésû szögletes tok. Az elsõ UZI-k még rögzített tusával rendelkeztek, ma azonban már kihajtható fém válltámasszal készülnek.(13. szinttől elérhető.)

Kép # Kaliber: 5.45x39mm
# Tárkapacitás: 30
# Tüzelési mód: automata
# Tűzgyorsaság: 800 lövés/perc
# Sebzés: 40-20

 

 

Teljesen automata, nagy erejû. Rövid-közepes távról hatásos.Az AK(S)-74U vagy Avtomat Kalashnikov 74 Ukorochennyj mint oly sok más szovjet fegyver az AK-47 mintájára készült mikro gépkarabély-t földi jármû konvojok, tankok, helikopterek személyzetének védelmére fejlesztették ki. Ahogy a AK-47 ez a fegyver is megbízható és zseniálisan egyszerû, ráadásul nagyon könnyû és kompakt 2,71 kg-jával, bár hatásos lõtávja csak 200 méter, a játékban ezért is a géppisztolyok közé sorolták.(28. szinttől elérhető.)

Kép # Kaliber: 5.7x28mm
# Tárkapacitás: 50
# Tüzelési mód: automata
# Tűzgyorsaság: 800 lövés/perc
# Sebzés: 40-20

 

 

Teljesen automata,főleg közepes távolságból és közelharcban hatékony.A belga Fabrique Nationale de Herstal által kifejlesztett, kategóriájának egyik legérdekesebb géppisztolya. A fegyver bullpup elrendezésű, ami azt jelenti, hogy az elsütőszerkezet és a csőfar a markolat mögött található, így ugyanakkora méret mellett nagyobb csőhossz érhető el. Ezen kívül a fegyvert balkezes lövők is használhatják bármilyen átalakítás nélkül, ami épületharcban előnyös lehet. A hozzá kifejlesztett 5.7x28mm-es lőszer megbírkózik a golyóálló mellényekkel is.(40. szinttől elérhető.)